Preskoči na glavni sadržaj
0

Politika privatnosti

U poduzeću Gaia Adria d.o.o. cijenimo vašu privatnost zato sve vaše podatke pažljivo čuvamo.

Ova politika privatnosti može se promijeniti ili nadopuniti u bilo koje vrijeme bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Upotrebom internetskih stranica prodavatelja nakon promjene ili nadopune, korisnik potvrđuje da se slaže s promjenama i nadopunama.

Sve naše internetske aktivnosti su u skladu s europskim zakonima (Uredba (EU) 2016/697 o zaštiti potrošača u vezi obrade osobnih podataka i upotrebe takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka ili GDPR) i konvencijama Svijeta Europe (ETS br. 108, ETS br.181, ETS br. 185, ETS br. 189)) i državnim zakonima Republike Hrvatske (Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur. l. RS, br. 94/07), Zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu (ZEPT, Ur. l. RS, br. 96/09 i 19/15) itd.)).

Politika privatnosti određuje upotrebu informacija koje prodavatelj dobije od vas kada posjetite www.gaianaturelle.hr ili mu ih posredujete na neki drugi način (narudžba putem telefona ili društvenih mreža).

Čuvanje osobnih podataka znači:

  • nikada nećemo zloupotrebljavati vaše osobne podatke na bilo koji način.
  • vaše kontakte i osobne podatke nikada nećemo slati trećoj osobi.
  • Nećemo vam slati e-mail novosti na koje se niste prijavili
  • Kada god budete htjeli možete se brzo i jednostavno odjaviti od naših e-novosti

Osobni podatak je informacija koja vas identificira kao pojedinca: vaše ime, prezime, elektronska pošta, broj telefona i adresa. Trgovac ne skuplja vaše osobne podatke osim kada u vi to omogućite odnosno dozvolite a to je pri kupnji proizvoda kada se učlanite u Gaia Naturelle trgovinu ili prijavite na e-novosti.

Upotreba i širenje osobnih podataka

Gaia Adria d.o.o. će upotrijebiti osobne podatke isključivo zbog ispunjavanja vaših narudžbi i zbog tehničkih razloga administracije na našoj online stranici da vam omogući dostup do posebnih informacija ili za općenito komuniciranje s vama. Gaia Adria d.o.o. neće posredovati vaše osobne podatke trećoj osobi.

Sloboda izbora

Vi odlučujete koje informacije ćete posredovati trgovcu. Ako se odlučite da vaše podatke ne želite posredovati u tom slučaju nećete moći imati dostup do nekih funkcija na našoj stranici. Vi odlučujete koje informacije posredujete.

Korisnici koji se želite odjaviti od Gaia Adria d.o.o. e-novosti nam to javite na e-mail info@gaianaturelle.hr. Ako se vaši osobni podaci promjene (adresa, telefonski broj, e-mail) nam molim vas javite na info@gaianturelle.hr.

Automatičko bilježenje informacija (neosobni podaci): Kada god dostupate na online stranicu se opći, ne osobni podaci (korisnici online pretraživača, broj posjeta, prosječno vrijeme posjete na online stranici) automatski bilježe (ne kao dio prijave). Te informacije upotrebljavamo za mjerenje privlačnosti naše online stranice i poboljšavanje sadržaja. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i nisu posredovani trećoj osobi.

Keksići

Keksići su dokumenti koju su privremeno pohranjeni na vašem tvrdom disku i omogućavaju našoj stranici prepoznavanje vašeg računala kada sljedeći put posjetite našu stranicu. Pružatelj upotrebljava keksiće za prikupljanje informacija u vezi upotrebljavanja online stranice.

Sigurnost

Gaia Adria d.o.o. nastoji osigurati osobne podatke. Vaši podaci su cijelo vrijeme zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja i neovlaštenog pristupa ili otkrivanja.

Maloljetne osobe

Maloljetne osobe ne bi smjele donositi bilo koje osobne podatke bez dozvole roditelja ili skrbnika. Gaia Adria d.o.o. neće nikada savjesno skupljati osobne podatke od osoba za koje je informiran da su maloljetne ili ih na bilo koji način upotrijebiti ili otkriti trećoj osobi bez njihove dozvole.

Pravo do obavještavanja

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi naše politike sigurnosti ili kako su vaši osobni podaci obrađivani nas molim vas kontaktirajte. Pišite nam na info@gaianaturelle.hr ili nas nazovite na 098 966 6435.

Na temelju vašeg zahtjeva ćemo vas obavijestiti – pismeno i u skladu sa zakonima.

Objava promjena

Svaka promjena naše politike o čuvanje osobnih podataka će biti objavljena na ovom online mjestu.

S upotrebom online stranice korisnik potvrđuje da se slaže i daje suglasnost s cjelokupnim sadržajem ove politike privatnosti.

*Tečaj €/kn: 7,53450