Preskoči na glavni sadržaj
0

Dodaci prehrani

4 proizvoda
Poredaj po:

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su dodaci u obliku vitamina, minerala, masnih kiselina, aminokiselina, vlakana ili biljnih ekstrakata. 

Pružaju nam dovoljno tvari koje su našem tijelu potrebne za funkcioniranje ili pomažu u smanjenju rizika od bolesti i uspostavljanju ravnoteže tijela. Svakako moramo biti svjesni da prije svega moramo voditi računa o uravnoteženoj prehrani, a prehranu nadopunjujemo samo dodacima prehrani.

Prije početka uzimanja određenih dodataka prehrani poželjno je napraviti krvne pretrage koje će pokazati koje suplemente uopće ima smisla uzimati.

Gaia Naturelle dodaci prehrani

Naša priča o Gaia Naturelle dodacima prehrani započela je vlastitom potrebom za nadopunom uravnotežene prehrane i skrivenom željom mnogih odraslih žena za održavanjem vitalnosti i mladenačkog izgleda.

Svjesni da nikakva kozmetika ne pomaže ako kožu ne njegujemo iznutra, razvili smo svoj prvi dodatak prehrani i nakon četiri i pol godine, po mišljenju brojnih korisnika, najučinkovitiji dodatak na tržištu, Kolagen shot, čiji recept uključuje sve za blistav izgled ili mladenački izgled kože, ali utječe i na kosu, nokte, zglobove i opću dobrobit.

Zašto odabrati Gaia Naturelle dodatke prehrani?

Gaia Naturelle piše priču s kojom se mnogi mogu poistovjetiti. Doista ima mnogo ponuđača dodataka prehrani i prirodne kozmetike na tržištu, ali ... Naši proizvodi nisu samo "proizvodi", već su rezultat životnog puta.

Kolagen shot i Kolagen shot 10.000 proizvedeni su u Sloveniji u tvrtki s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti hrane i sadrže 100% čiste, provjerene kvalitete i redovito analizirane sastojke. Naša proizvodnja tako nosi HACCP, GMP i IFS22000 certifikate.

Što to znači u praksi?

  • Svaka serija se ispituje za parametre sigurnosti i kvalitete u našim ili neovisnim laboratorijima.
  • Mjere i postupci su na snazi ​​u svakom trenutku kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda u svakom trenutku
  • Osigurana je dosljednost i usklađenost sa specifikacijama proizvoda (Kolagen shot uvijek sadrži količinu aktivnih sastojaka koja je navedena na pakiranju)
  • Proizvodnja prati postupke upravljanja kvalitetom, bilježi rezultate kvalitete i daje potrebne prijedloge i preporuke za poboljšanje plana kvalitete i povećanje razine kvalitete

Kolagen shot

To je koncentrirani dodatak prehrani u tekućini s izvrsnom apsorpcijom. Sadrži kombinaciju sastojaka koji su u interakciji s cijelim tijelom iznutra, a njegovi učinci se vrlo brzo (kod većine korisnika) pokazuju.

Kolagen shot sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine C i B6 i cink. Kolagen shot pokazao se iznimo učinkovit za smanjenje tegoba i simptoma koji se javljaju u svakodnevnom životu:

  • za čvrste nokte
  • za problematičnu kožu (dermatitis)
  • kod bolova u zglobovima
  • za opadanje kose kod žena i muškaraca
  • za opadanje kose nakon korone
  • kolagen za muškarce

Kolagen shot je namijenjen za osobe starije od 20. godina. Tada se počinje smanjivati zaliha vlastitog kolagena u tijelu. Po podacima istraživanja, naš organizam nakon 20. godine života, svake godine proizvede 1,5% manje kolagena. Primjeren i za tinejdžere s problematičnom kožom sklonom aknama.

Što sadrži i kako se konzumira Kolagen shot?

Kolagen shot sadrži 5'000mg ribljeg kolagena (kolagen tip I), 1'500mg MSM-a, 120mg vitamin C, 30mg hijaluronske kiseline, 2mg cinka, 1,68mg vitamina B6 i 150µg biotina. 

Prije upotrebe bočicu lagano protresite i nalijte 25 ml u malu čašicu koja je priložena u svakom pakiranju. Preporučujemo da popijete svaki dan ujutro natašte. Kolagen možete miješati i sa sokom, vodom, smoothijem ili popijte čisti kolagen. Ne preporučujemo miješati s proteinskim praškovima. Nakon otvaranja Kolagen shot obavezno spremiti u hladnjak.

Rok upotrebe otvorenog Kolagen shot-a je 40 dana, nakon toga će proizvod početi gubiti aktivne nutrijente kao što su cink te vitamini C i B6.

Kolagen shot 10.000

Kolagen shot 10.000 u dnevnoj dozi od 30 ml sadrži jedan riblji kolagen više od Kolagen shot-a i 2000 mg MSM-a, što će posebno razveseliti one koji se susreću s problemima zglobova.

Nedostatak kolagena u vezivnim i hrskavičnim dijelovima tijela može uzrokovati dosta problema koji počinju otežavati kretanje. Kolagen shot 10.000 zbog većeg udjela kolagena i MSM-a, može pomoći ubrzanoj regeneraciji zglobova i ligamenata u tijelu, što ćete uz redovitu upotrebu primijetiti u lakšem kretanju i skakačijim koracima.

Kombinaciju sastojaka koju već poznajete i koja se nalazi u Kolagen shot-u, pojačali smo u ovoj verziji i dodali vitamin D3. Tako ćete se pobrinuti ne samo za lijepe nokte, kosu, kožu i zglobove, već i za dobar imunološki sustav.

Kolagen shot 10.000 se također preporučuje nakon operacija i laserskih zahvata na koži.

Što sadrži i kako se konzumira Kolagen shot 10'000?

Kolagen shot 10'000 sadrži duplo više hidroliziranog kolagena, hijaluronske kiseline i cinka te više MSM-a i vitamina C od Kolagen shot-a, a dodana mu je i preporučena dnevna doza vitamina D. 

Kolagen shot 10'000 sadrži 10'000mg hidroliziranog morskog (ribljeg) kolagena, 2'000mg MSM-a, 160mg vitamin C, 60mg hijaluronske kiseline, 4mg cinka i 20 µg vitamina D3. 

Prije upotrebe bočicu lagano protresite i nalijte 30 ml u malu čašicu koja je priložena u svakom pakiranju. Preporučujemo da popijete svaki dan ujutro na tašte. Kolagen možete miješati sa sokom, vodom, smoothijem ili popijte čisti kolagen. Ne preporučujemo miješati s proteinskim praškovima. Nakon otvaranja, Kolagen shot obavezno spremiti u hladnjak.

Rok upotrebe otvorenog Kolagen shot-a je 60 dana, nakon toga će proizvod početi gubiti aktivne nutrijente kao što su cink te vitamini C i D.

Proteinska pločica s kolagenom

Nemate vremena za običan obrok? Želite nešto slatko?

Onda je kolagen proteinska pločica pravi izbor. Protein ploča sadrži 37% proteina, od čega je 8 g kolagena.

Ovo nije klasična proteinska pločica. Sadrži 37% bjelančevina, od toga 8 g kolagena. Energetska, zasitna i prikladna u svakom trenutku. Zbog sadržaja kolagena i magnezija će posebno odgovarati za vrijeme povećane tjelesne aktivnosti. Proteinske pločice nisu namijenjene samo za aktivne sportaše koji trebaju veće količine kvalitetnih bjelančevina. Odličan su izbor za trenutke kada nemate vremena za uobičajen obrok. 

Dostupna dva okusa, BROWNIE i KOKOS.

Proteinska pločica s kolagenom sadrži i vitamine, koji će vam dati energiju i djelovati na bolje psiho-fizičko stanje duha i tijela.

 

*Tečaj €/kn: 7,53450
Ova web stranica za bolje djelovanje koristi kolačiće.
Ovi kolačići ne utječu na vašu privatnost. Više ...