Preskoči na glavni sadržaj
0

Dodaci prehrani

11 proizvoda
Poredaj po:

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su dodaci u obliku vitamina, minerala, masnih kiselina, aminokiselina, vlakana ili biljnih ekstrakata. 

Pružaju nam dovoljno tvari koje su našem tijelu potrebne za funkcioniranje ili pomažu u smanjenju rizika od bolesti i uspostavljanju ravnoteže tijela. Svakako moramo biti svjesni da prije svega moramo voditi računa o uravnoteženoj prehrani, a prehranu nadopunjujemo samo dodacima prehrani.

Prije početka uzimanja određenih dodataka prehrani poželjno je napraviti krvne pretrage koje će pokazati koje suplemente uopće ima smisla uzimati.

Gaia Naturelle dodaci prehrani

Naša priča o Gaia Naturelle dodacima prehrani započela je vlastitom potrebom za nadopunom uravnotežene prehrane i skrivenom željom mnogih odraslih žena za održavanjem vitalnosti i mladenačkog izgleda.

Svjesni da nikakva kozmetika ne pomaže ako kožu ne njegujemo iznutra, razvili smo svoj prvi dodatak prehrani i nakon četiri i pol godine, po mišljenju brojnih korisnika, najučinkovitiji dodatak na tržištu, Kolagen shot, čiji recept uključuje sve za blistav izgled ili mladenački izgled kože, ali utječe i na kosu, nokte, zglobove i opću dobrobit.

Zašto odabrati Gaia Naturelle dodatke prehrani?

Gaia Naturelle piše priču s kojom se mnogi mogu poistovjetiti. Doista ima mnogo ponuđača dodataka prehrani i prirodne kozmetike na tržištu, ali ... Naši proizvodi nisu samo "proizvodi", već su rezultat životnog puta.

Kolagen shot i Kolagen shot 10.000 proizvedeni su u Sloveniji u tvrtki s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti hrane i sadrže 100% čiste, provjerene kvalitete i redovito analizirane sastojke. Naša proizvodnja tako nosi HACCP, GMP i IFS22000 certifikate.

Što to znači u praksi?

  • Svaka serija se ispituje za parametre sigurnosti i kvalitete u našim ili neovisnim laboratorijima.
  • Mjere i postupci su na snazi ​​u svakom trenutku kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda u svakom trenutku
  • Osigurana je dosljednost i usklađenost sa specifikacijama proizvoda (Kolagen shot uvijek sadrži količinu aktivnih sastojaka koja je navedena na pakiranju)
  • Proizvodnja prati postupke upravljanja kvalitetom, bilježi rezultate kvalitete i daje potrebne prijedloge i preporuke za poboljšanje plana kvalitete i povećanje razine kvalitete

Kolagen shot

To je koncentrirani dodatak prehrani u tekućini s izvrsnom apsorpcijom. Sadrži kombinaciju sastojaka koji su u interakciji s cijelim tijelom iznutra, a njegovi učinci se vrlo brzo (kod većine korisnika) pokazuju.

Kolagen shot sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine C i B6 i cink.

Za što preporučujemo dodatak prehrani Kolagen shot:

PODRUČJE DJELOVANJA

ODOBRENE ZDRAVSTVENE TVRDNJE*

ZA KOŽU

Kolagen shot sadrži biotin i cink koji doprinosi održavanju zdrave kože i vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože

ZA KOSU

Kolagen shot sadrži biotin i cink koji doprinosi održavanju zdrave kose

ZA NOKTE

Kolagen shot sadrži cink koji doprinosi održavanju normalnih noktiju

ZA KOSTI

Kolagen shot sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kosti

ZA HRSKAVICU

Kolagen shot sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice

ZA IMUNITET

Kolagen shot sadrži vitamin C, B6 i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava

ZA ENERGIJU

Kolagen shot sadrži vitamin C, B6 i biotin koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije

ZA SMANJENJE UMORA I ISCRPLJENOSTI

Kolagen shot sadrži vitamin C i B6 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti

ZA ŽIVČANI SUSTAV I PSIHOLOŠKE FUNKCIJE

Kolagen shot sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i psiholoških funkcija

ZA ZAŠTITU OD OKSIDATIVNOG STRESA

Kolagen shot sadrži vitamin C i cink koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa

ZA POVEĆANJE APSORPCIJE ŽELJEZA

Kolagen shot sadrži vitamin C koji povećava apsorpciju željeza

* Uredba komisije (EU) br. 432/2012 od 16.svibnja 2012. o utvrđivanju popisa dopuštenih zdravstvenih tvrdnji koje se navode na hrani, osim onih koje se odnose na smanjenje rizika od bolesti te za razvoj i zdravlje djece

Kolagen shot je namijenjen za osobe starije od 20. godina. Tada se počinje smanjivati zaliha vlastitog kolagena u tijelu. Po podacima istraživanja, naš organizam nakon 20. godine života, svake godine proizvede 1,5% manje kolagena. Primjeren i za tinejdžere s problematičnom kožom sklonom aknama.

Što sadrži i kako se konzumira Kolagen shot?

Kolagen shot sadrži 5'000mg ribljeg kolagena (kolagen tip I), 1'500mg MSM-a, 120mg vitamin C, 30mg hijaluronske kiseline, 2mg cinka, 1,68mg vitamina B6 i 150µg biotina. 

Prije upotrebe bočicu lagano protresite i nalijte 25 ml u malu čašicu koja je priložena u svakom pakiranju. Preporučujemo da popijete svaki dan ujutro natašte. Kolagen možete miješati i sa sokom, vodom, smoothijem ili popijte čisti kolagen. Ne preporučujemo miješati s proteinskim praškovima. Nakon otvaranja Kolagen shot obavezno spremiti u hladnjak.

Rok upotrebe otvorenog Kolagen shot-a je 40 dana, nakon toga će proizvod početi gubiti aktivne nutrijente kao što su cink te vitamini C i B6.

Upozorenje: Preporučene dnevne količine odnosno doze se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati izvan dosega djece! Ne preporučujemo proizvod u slučaju alergije na bilo koji sastojak.

Kolagen shot 10.000

Kolagen shot 10'000 sadrži duplo više hidroliziranog kolagena i 2000 mg MSM-a, što će posebno razveseliti one koji se susreću s problemima zglobova.

Nedostatak kolagena u vezivnim i hrskavičnim dijelovima tijela može uzrokovati dosta problema koji počinju otežavati kretanje. Kolagen shot 10.000 zbog većeg udjela kolagena i MSM-a, može pomoći ubrzanoj regeneraciji zglobova i ligamenata u tijelu, što ćete uz redovitu upotrebu primijetiti u lakšem kretanju i skakačijim koracima.

Kombinaciju sastojaka koju već poznajete i koja se nalazi u Kolagen shot-u, pojačali smo u ovoj verziji i dodali vitamin D3. 

PODRUČJE DJELOVANJA

ODOBRENE ZDRAVSTVENE TVRDNJE*

ZA KOSTI

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju i vitamin D koji doprinosi održavanju normalnih kostju

ZA HRSKAVICU

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice

ZA MIŠIĆE

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin D koji doprinosi održavanju normalne funkcije mišića

ZA IMUNITET

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin C i D te cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava

ZA KOŽU

Kolagen shot sadrži cink koji doprinosi održavanju zdrave kože i vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože

ZA REGENERACIJU STANICA

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin D i cink koji imaju ulogu u procesu dijeljenja stanica

ZA ZAŠTITU OD OKSIDATIVNOG STRESA

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin C i cink koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa

ZA ENERGIJU

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije

ZA SMANJENJE UMORA I ISCRPLJENOSTI

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin C koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti

ZA ŽIVČANI SUSTAV I PSIHOLOŠKE FUNKCIJE

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i psiholoških funkcija

ZA POVEĆANJE APSORPCIJE ŽELJEZA

Kolagen shot 10'000 sadrži vitamin C koji povećava apsorpciju željeza

ZA KOSU

Kolagen shot 10'000 sadrži cink koji doprinosi održavanju zdrave kose

ZA NOKTE

Kolagen shot 10'000 sadrži cink koji doprinosi održavanju normalnih noktiju

* Uredba komisije (EU) br. 432/2012 od 16.svibnja 2012. o utvrđivanju popisa dopuštenih zdravstvenih tvrdnji koje se navode na hrani, osim onih koje se odnose na smanjenje rizika od bolesti te za razvoj i zdravlje djece

Što sadrži i kako se konzumira Kolagen shot 10'000?

Kolagen shot 10'000 sadrži duplo više hidroliziranog kolagena, hijaluronske kiseline i cinka te više MSM-a i vitamina C od Kolagen shot-a, a dodana mu je i preporučena dnevna doza vitamina D. 

Kolagen shot 10'000 sadrži 10'000mg hidroliziranog morskog (ribljeg) kolagena, 2'000mg MSM-a, 160mg vitamin C, 60mg hijaluronske kiseline, 4mg cinka i 20 µg vitamina D3. 

Prije upotrebe bočicu lagano protresite i nalijte 30 ml u malu čašicu koja je priložena u svakom pakiranju. Preporučujemo da popijete svaki dan ujutro na tašte. Kolagen možete miješati sa sokom, vodom, smoothijem ili popijte čisti kolagen. Ne preporučujemo miješati s proteinskim praškovima. Nakon otvaranja, Kolagen shot obavezno spremiti u hladnjak.

Rok upotrebe otvorenog Kolagen shot-a je 60 dana, nakon toga će proizvod početi gubiti aktivne nutrijente kao što su cink te vitamini C i D.

Upozorenje: Preporučene dnevne količine odnosno doze se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati izvan dosega djece! Ne preporučujemo proizvod u slučaju alergije na bilo koji sastojak.

*Tečaj €/kn: 7,53450