Preskoči na glavni sadržaj
0

Maske za lice

  1. Koliko dugo puštam djelovati masku na licu?

Masku pustimo djelovati na licu 10-15 minuta. Isperite ju prije nego se u potpuno osuši.

  1. Koliko često mogu nanositi masku za lice?

Preporučamo nanošenje maske za lice oko 2-3 puta tjedno ili prema potrebi. Promatrajte reakciju kože i prilagodite upotrebu.

  1. Kada je najbolje vrijeme za nanošenje maske za lice?

Ne postoji određeno doba dana kada je bolje nanositi masku za lice. Većina stavlja masku navečer, jer prije nanošenja maske morate potpuno skinuti šminku i očistiti lice.

  1. Moram li nanijeti hidratantnu kremu nakon ispiranja maske za lice?

Da, nakon što isperete masku z blazinicama, nanesite hidratantnu kremu na lice kako biste hidratizirali kožu. Preporučujemo Hyaluron kremu za lice.

  1. Kako pripremiti kožu prije nanošenja maske za lice?

Priprema prije korištenja maske za lice jednako je važna kao i sama maska ​​za lice. Prvo morate potpuno očistiti lice i ukloniti svu šminku s kože (dečki, samo dobro operite lice).

Koristite li piling (mehanički ili kemijski s kiselinama), koristite ga prije nanošenja maske kako biste uklonili gornji sloj mrtvih stanica kože, višak masnoće i otvorene pore. Prije nanošenja maske za lice na kožu, isperite piling toplom vodom i očistite kožu tonikom. Koža je očišćena i spremna za nanošenje maske.

  1. Kako pravilno nanijeti masku za lice?

Počnite s gornjim dijelom vrata i ravnomjerno nanesite masku pokretima prema gore. Svakako izbjegavajte određena područja kao što su oči i usne.

*Tečaj €/kn: 7,53450