Preskoči na glavni sadržaj
0

Izjava o dodacima prehrani

Dodatak prehrani

Sve informacije i opisi na stranici (www.gaianaturelle.hr) su informativnog značaja i nikako nisu zamjena za savjete, dijagnozu i zdravstvenu pomoć jer nisu priznati sa strane zdravstvenog osoblja. Tvrdnje o određenim proizvodima koje možete naći na online stranici Gaia Naturelle nisu namijenjene za liječenje ili sprječavanje bolesti. U slučaju da uzimate lijekove ili neke druge dodatke prehrani se prije konzumacije drugih prehranskih dodataka ili lijekova savjetujte sa svojim doktorom ili terapeutom.

Prehrambene i zdravstvene tvrdnje na deklaracijama dodatka prehrani Gaia Naturelle su u skladu s Uredbom komisije (EU) št. 432/2012 s danom 16. svibanj 2012. Tekstovni opisi svakog proizvoda su informativni i nisi bili potvrđeni sa strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).


Kozmetički proizvodi

Svi kozmetički proizvodi Gaia Naturelle su u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i komisije (ES) br. 1223/2009 s danom 30. studeni 2009 o kozmetičkim proizvodima i prijavljeni su u europski kozmetički portal (CPNP – cosmetic products notification portal).

U slučaju da imate s kožom bilo kakve probleme ili da ste na bilo koji sastojak koji j e upotrebljen u kozmetičkom proizvodu Gaia Naturelle alergični, se prije upotrebe posavjetujte sa svojim doktorom ili dermatologom.

*Tečaj €/kn: 7,53450