Preskoči na glavni sadržaj
0

Microbiome

Novo
Microbiome

Microbiome je dodatak prehrani s kulturom mikroorganizma Enterococcus faecium L3

  • 1 g sadrži 30 milijardi živih mikrobioloških kultura Enterococcus faecium L-3.
  • ne sadrži umjetne konzervanse i bojila, arome, ekstrakte mlijeka i kazeina
  • pogodan je za osobe s intolerancijom na laktozu i alergijama na mliječne proizvode
  • u obliku granula za maksimalnu apsorpciju

Neto količina 4,6 g

24,50 € 184,60 kn Na zalihama

Dijeli dalje:


Opis proizvoda

1 g sadrži 30 milijardi živih mikrobioloških kultura Enterococcus faecium L-3.

Ne sadrži umjetne konzervanse i bojila, arome, ekstrakte mlijeka i kazeina, mogu ga koristiti osobe s intolerancijom na laktozu i alergijama na mliječne proizvode.

Način primjene

Popiti jednu kapsulu na dan, najbolje nakon obroka s nešto tekućine. Također možete otvoriti kapsulu i istresti sadržaj izravno u usta. Proizvod se ne smije konzumirati s toplim napitcima. Preporučena konzumacija najmanje mjesec dana. Jedno pakiranje sadrži 20 kapsula. Dodatak prehrani namijenjen je odraslima i djeci.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na hladnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece.


 

Soj Enterococcus faecium L-3 u obliku granula prilagođen je ljudskom probavnom traktu, što znači da preživljava putovanje kroz kiseli pH želuca do odredišta – crijeva. To osigurava da su kulture uspješno pričvršćene za crijevnu stijenku. Ondje izlučuju antimikrobne peptide koji djeluju protiv štetnih – patogenih mikroorganizama.

Soj s brojnim kliničkim studijama koje potvrđuju učinkovitost proizvoda

Odabrani soj Enterococcus faecium L-3 jedan je od mikrobiološki najopsežnijih sojeva koji je na tržištu prisutan više od 20 godina. Brojne kliničke studije proučavale su i dokazale njegovu učinkovitost i prednosti u odnosu na druge sojeve.

Prednosti monokultura u odnosu na proizvode koji sadrže različite sojeve mikrobnih kultura

1. Brojne kliničke studije: Monokulture su često bolje istražene u smislu njihovih specifičnih učinaka na ljude, što omogućuje bolje razumijevanje njihovih dobrobiti i mogućih nuspojava.

2. Manji rizik od interakcija: U proizvodima s više kultura, interakcije između različitih sojeva mogu utjecati na njihov opstanak i učinkovitost. Kod monokultura taj je rizik manji jer je prisutan samo jedan soj, što osigurava predvidljivije rezultate.

3. Jednostavnost i dosljednost: Monokulture omogućuju jednostavnost i dosljednost u doziranju i primjeni jer sadrže samo jedan soj. To može olakšati praćenje učinkovitosti i prilagođavanje doza na temelju individualnih potreba.

4. Manji rizik od "konkurencije": U formulacijama s više sojeva može postojati natjecanje između mikroorganizama za hranjive tvari i prostor, što može smanjiti učinkovitost nekih sojeva. Kod monokultura ovaj problem ne postoji, jer je prisutan samo jedan soj.


Sastojci

3 x 1010 CFU/g (30 milijardi) mikrobiološke kulture Enterococcus faecium L3 (230 mg/kapsula), saharozu, kukuruzni škrob, pročišćenu vodu, kapsula biljnog podrijetla (hidroksipropilmetil celuloza). 

Mišljenje korisnika

Ovaj proizvod još nema mišljenja.Jeste li kupili ovaj proizvod?  

  

*Tečaj €/kn: 7,53450