Kolagen shot

Kolagen i MSM u otopini  – Kolagen shot je novi, super koncentrirani anti-aging dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom za cjelokupnu njegu kože, za mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju. Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena.

Sa svojom niskom molekularnom masom i malom veličinom molekule je 1,5 puta bolje iskoristiva u usporedbi s goveđim i svinjskim kolagenom, osim toga dodaci prehrani u tekućem obliku imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u tabletama. U usporedbi s drugim super koncentriranim nutrikozmetičkim proizvodima koji sadrže kolagen je Kolagen shot odličnog okusa po crnoj mrkvi sa zaslađivačima, bez šećera i masnoća.

1

1,5x bolja
apsorpcija

2

visoki sadržaj
aktivnih tvari

3

samo
10 kn/dan

4

dodani vitamini,
cink i MSM

KVALITETNI SASTOJCI

Riblji kolagen

Poznato je da imaju peptidi ribljeg kolagena zbog manje veličine čestica u usporedbi s drugim životinjskim kolagenom najbolju sposobnost apsorpcije. U tijelu se apsorbiraju do 1,5 puta učinkovitije. Riblji kolagen vrijedi za najbolji izvor kolagena koji se upotrebljava i u medicinske namjene i spada u kolagen tipa I. Kolagen tipa 1 je kompleksan strukturni protein koji pomaže uzdržavati moć i fleksibilnost kože, zglobova, vezivnog tkiva, kosti, mišića, krvnih žila, očiju, noktiju i kose.

MSM

Biološko aktivni oblik organskog sumpora koji se s lakoćom apsorbira i upotrijebi za normalan tijek brojnih procesa u tijelu. Sumpor se nalazi praktički u svakoj našoj stanici i zato je od vitalne važnosti da smo svjesni njegove uloge za normalno djelovanje tijela. Već od 1981 godine je u Americi odobren patent Dr. Herschlerja za upotrebu MSM-a za mekšanje kože, za glatku kožu i čvršće nokte. Sumpor se pobrine i za produkciju kolagena i keratina koji su jako bitni za očuvanje mladog izgleda kože, zdrave kose i jakih noktiju.

Cink

Ako MSM zovemo mineralom ljepote onda cink zbog njegovih pozitivnih učinaka na tijelo možemo zvati superjunakom među mineralima. Osim brojnih bitnih funkcija u tijelu pomaže i kod očuvanja zdravih kosti, kose, noktiju i zdrave kože.

Hranjiva vrijednost

HRANJIVA VRIJEDNOST U DNEVNOJ MJERI (25 ml)
PDV**
Energetska vrijednost 91 kJ/21 kcal 1%
Masti, od tog: < 0,5 g 0%
–       Zasićene masti < 0,1 g 0%
Ugljikohidrati, od toga: 1,4 g 1%
–       Šećeri < 0,5 g 0%
–       Polioli 1,4 g N/A***
Vlakna < 0,5 g 0%
Bjelančevine 4,5 g 9%
Sol* 0,08 g 0%
Hidrolizirani riblji kolagen 5000 mg N/A***
MSM 1500 mg N/A***
Hijaluronska kiselina 30 mg N/A***
Vitamin C 80 mg 100%
Vitamin E 18,2 mg 152%
Vitamin B6 1,68 mg 120%
Biotin 150 mcg 100%
Cink 2 mg 20%
*Sadržaj soli posljedica je prirodno prisutnog natrija.
**RDA = preporučeni dnevni unos koji vrijedi za prosječnu odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

UČINKOVIT I SIGURAN ZA UPOTREBU

Dodatak prehrani Kolagen shot proizveden je u skladu s visokim standardima za kakvoću; HACCP, GMP i ISO 9001.

Proizvod je napravljen u slovenskoj firmi.

Da li vas zanima više o proizvodu?

Pošaljite nam pitanje na info@gaianaturelle.hr.